Za nami II edycja EcoRun

Ta edycja była wyjątkowa! Z małego, leśnego biegu ekologicznego zrobiliśmy duże wydarzenie prozdrowotne, proekologiczne i sportowe dla WSZYSTKICH. Trasy można było przebiec, przemaszerować czy przejść z kijkami. A na uczestników czekał piknik rodzinny. A wszystko działo się w ulubionym przez mieszkańców i biegaczy zielonym Parku Grabiszyńskim.

• W biegu wzięło 1200 biegaczy w każdym wieku – od dzieci po seniorów. To właśnie dzięki nim na jesień posadzimy ponad 1000 sadzonek we Wrocławiu.
  • Nasze wydarzenie odwiedziło blisko 3000 osób.
  • Nasi partnerzy przeprowadzili setki badań i konsultacji ze specjalistami.
  • Na uczestników czekało kilka tysięcy gadżetów, produktów i nagród w ramach gry terenowej na punkty.

Zobacz film z wydarzenia:

Szukajcie się na zdjęciach: https://tiny.pl/cqnt6

EcoRun by Stowarzyszenie Dr.Max Zdrowie I 28.05.2023

Partner Generalny: Oleofarm

Partnerzy strategiczni: Orkla Care, Biofarm, Polski Lek, Cosma Cannabis, USP Zdrowie, Sesderma, Haleon

Partner Treningowy: Fitness Academy

Partnerzy:

Dr.Max Drogeria, Bausch Health, Egis, Essity Poland, EkaMedica, Comarch, Nutricia, Activepharm, Valentis, Farmapol, Wujek Lisek, Dotlenieni.org, Rada Osiedla Grabiszyn-Grabiszynek, BodyBalance, Fundacji „Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową”, Macopharma, IFMSA, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny we Wrocławiu, Policja, Galderma , #PijKranówkę, Pharmovit

Współorganizator: Hanana Events

Patronat honorowy: Prezydent Miasta Wrocław